Eksklusiivisesta reseptistä Delfino Battista luo todellisen herkun. Parhaat anjovisfileet valitaan, kääritään kaprin ympärille ja pakataan yksi kerrallaan, vain lisättynä ekstra neitsytoliiviöljyä.
Murano-lasikaulaketju, joka on valmistettu lampwork-tekniikalla, jossa on kolme kierrosta helmiä, jotka on päällystetty 24kt kultalehdellä ja Murrine:lla. Kaulaketjun pituus 45 cm + jatkoketju. Nikkelitön komponentti.
Rypäle: Negroamaro – musta Malvasia – Primitivo
Tuotantoalue: Taranton itäinen alue
Maaperätyyppi: Punainen maa sekoitettuna kiviin, tufaa ja/tai kalkkikiveä
Viininviljelytyyppi: Tuettu alberello
Viinitarhan keski-ikä: 15 vuotta
Keskituotanto / hehtaari: 90/120 quintalia rypäleitä
Sadonkorjuuaika: Syyskuu
Rypäleiden keruumenetelmä: Käsin
Alkoholi: 11% -12% vol.
Väri: Elävä ruusu
Bouquet: Ominainen viinimäinen
Maku: Kuiva, erittäin harmoninen
Tarjoilulämpötila (celsius): 8° 10° C
Suositeltu: Aperitiivi, kala ja italialaiset alkupalat, äyriäiset, herkät keitot sekä vihannekset, mozzarella ja tuorejuusto.